WWW.DAKKOFFER-FIETSDRAGER-SKIBOX.SURFSTAD.NL
dakdrager huren hapro dakdrager dakkoffer opvouwbaar dakkoffer karrite fietsdrager anwb
FIETSDRAGER OF FIETSENDRAGER - Home - Fietsdragers Tweedehands Nederland

 Tweedehands Fietsdragers

TWEEDEHANDS.NL - MARKTPLAZA.NL - SPEURDERS.NL -

TWEEDEHANDS.NL

Kantelbare fietsdragers

Met een kantelbare fietsdrager kan je de fietsen wegkantelen zodat je nog in de koffer kann. Niet elke fietsdrager kantelt genoeg weg waardoor de achterklep soms onbereikbaar is.

Fietsdrager op de koffer

Wie geen trekhaak wil kan een fietsdrager nemen die op de koffer hangt. De meeste fietsdragers van dit type zijn erg licht en compact. Let erop dat je fietsdrager past bij het model van je wagen.

Fietsdrager op het dak

Wanneer je een caravan trekt houd je je trekhaak beschikbaar en zorg je voor optimale beweeglijkheid.

Gewicht fietsdrager

Wanneer je een fietsdrager koopt, moet deze het gewicht van je fietsen veilig aankunnen. Elektrische fietsen wegen zwaarder dan racefietsen. Je mag alleen een fietsendrager gebruiken die aangepast is aan het gewicht van je fietsen.

Merken fietsdragers

Thule, Spinder, Uebler, Twinny Load De Thule fietsdrager is de bekendste. De Spinder fietsendrager is duurder, maar kwaliteit is gegarandeerd. Voor trekhaak fietsdragers is Uebler een wat duurder merk Twiny Load biedt fietsendragers aan waarbij fietsen vastgemaakt worden op de crank.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins üben - fibromassage
 webdesign