WWW.DAKKOFFER-FIETSDRAGER-SKIBOX.SURFSTAD.NL
dakkoffer huren hapro dakkoffer dakkoffer opvouwbaar dakkoffer opvouwbaar dakkoffer test
DAKDRAGERS VAN FIETSDRAGER TOT SKIBOX - Home - Wat is een dakkoffer

 Dakkoffer als skibox of bagagebox

DAKKOFFERS

Waar laat ik al die bagage? Met een dakkoffer maakt u eenvoudig extra ruimte voor uw koffers. De wintersporters geven de voorkeur aan een skibox. Met de skibox kunt u uw skiuitrusting veilig vervoeren. Bij de dakkoffers onderscheiden we de skibox en de bagagebox.

Skibox

De skibox heeft plaats voor ski's, snowboards, stokken en schoenen. Een skibox is handig voor het vervoer van en naar de skipiste. De grootste skibox biedt plaats aan 8 skiuitrustingen. Pas op voor het gewicht! U kunt de skibox ook gebruiken voor andere bagage tijdens uw wintersportvakantie. De vorm van een skibox is meestal vrij lang en smal.

Bagagebox

De bagagebox wordt vaak ingezet tijdens de vakanties. Veel mensen vinden de bagageruimte van de gemiddelde personenauto onvoldoende. Een bagagebox levert u direct extra bagageruimte op. Over het algemeen is de bagagebox vierkant van vorm.

Keuze dakkoffer

De keuze voor de juiste dakkoffer is afhankelijk van de auto. Veel dakkoffers kunt u alleen openen vanaf de zijkant. Sommige dakkoffers zijn zowel aan de achterkant als aan de zijkant te openen. Een dakkoffer die aan de zijkant te openen is, heeft een grotere laadopening. De meeste dakkoffers zijn voorzien van een sleutel tegen diefstal van uw spullen.

opvouwbare dakkoffers

Dakkoffer opvouwbaar

De opvouwbare dakkoffer van Thule die je kunt oprollen en onder je arm meenemen.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign