WWW.DAKKOFFER-FIETSDRAGER-SKIBOX.SURFSTAD.NL
dakdrager huren hapro dakdrager dakkoffer opvouwbaar dakkoffer karrite fietsdrager anwb
DAKDRAGERS VAN FIETSDRAGER TOT SKIBOX - Home - Dakkoffers Tweedehands BelgiŽ

 Tweedehands Dakkoffers

2DEHANDS.BE - MARKTPLAZA.BE -

2DEHANDS.BE

TYPE DAKKOFFER

De keuze van dakkoffer is afhankelijk van het gebruik. De dakkoffer is meestal zo te monteren dat de achterklep van uw auto nog open kan. Gaat u regelmatig op skivakantie dan kunt u beter kiezen voor een langere dakkoffer. Voor koffers, campingspullen e.d. is een kortere dakkoffer voldoende. De maximale belading van een dakkoffer is 50 of 75 Kg. De maximale daklast van een auto is gemiddeld 75 tot 100 Kg. Als u een langere dakkoffer kiest, is het mogelijk een fiets of surfplank naast de dakkoffer te plaatsen. Het nadeel van een lange dakkoffer kan zijn dat de achterklep van uw auto er tegen kan komen bij het openen.

OPENING DAKKOFFER

Een dakkoffer die vanaf 1 zijkant te openen en te beladen is, heeft als voordeel dat de laadopening groter is dan bij een dakkoffer die alleen van de achterkant opent. Bij hoge auto's is het handig een dakkoffer te kiezen die aan beide zijkanten te openen is. Bekijk wat kan bij uw type wagen.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign