WWW.DAKKOFFER-FIETSDRAGER-SKIBOX.SURFSTAD.NL
dakdrager huren hapro dakdrager dakkoffer opvouwbaar dakkoffer karrite fietsdrager anwb
DAKDRAGERS VAN FIETSDRAGER TOT SKIBOX - Home - Wat is een skibox

 Op wintersport met de skibox

SKIBOX VS DAKKOFFER

Met een skibox vervoert u uw skiuitrusting veilig en droog naar uw hotel en van en naar de skipiste. Een skibox is lager dan een dakkoffer en heeft daardoor minder inhoud.

Met een dakkoffer creëert u op een snelle en eenvoudige manier, veel extra ruimte voor uw bagage. Een combinatie van ski's en bagage is evenwel ook goed mogelijk.

skibox kopen

De grootste skibox kan plaats bieden aan maximaal 8 ski-uitrustingen. Hou de maximale belasting van de auto in de gaten. Je kunt de skibox ook gebruiken voor andere bagage. De vorm van een skibox is meestal vrij lang en smal.

SKIBOX HUREN

Meent u maar soms een skibox nodig te hebben, dan is een skibox huren interessanter dan een skibox kopen. Hieronder een overzicht van een aantal handige skiboxen.

Skibox Jetbag Apollo 500
Een skibox is bom lange voorwerpen, zoals ski's, hengels of een tent mee te nemen. Deze skibox heeft een inhoud van 320 liter. Afmetingen (buiten) 225x55x38cm, voldoende voor 4 tot 5 paar ski's.

Skibox Jetbag Apollo 700
Deze skibox heeft een inhoud van 440 liter. Geschikt om 5 tot 6 paar ski's te vervoeren. Plaats voor een skiuitrusting voor een aantal personen. Afmetingen (buiten) 232,5x69x40 cm.

Skibox Thule Atlantis 900
De Skibox Thule Atlantis 900 is dé skibox van Thule voor de mensen die veel ruimte willen combineren met gebruiksgemak. Met een inhoud van 650 liter is dit de grootste bagagekoffer van Thule. Deze skibox is zowel voor bagage als ski's (8 paar ski's of 6 snowboards). Verminderde luchtweerstand door verlaagde bodem. De skibox kan aan beide zijden worden geopend. De laadcapaciteit van de skibox is maximaal 75 kg. Afmetingen (buiten) 235x90x46 cm.

Skibox Thule Ocean 780
De compacte skibox met een méér dan gemiddelde inhoud! Deze skibox is door zowel voor bagage als ski's te gebruiken. Een voordeel is dat hij korter is dan een traditionele skibox, terwijl hij toch groot genoeg is om de hedendaagse ski''s te vervoeren. Inhoud 470 liter. Afmetingen (buiten) 195x78x40 cm.

Skibox Thule Pacific 700
Ook de Skibox Thule Pacific 700 is in de kleur black uitgevoerd. Deze skibox heeft een inhoud van 460 liter. Afmetingen (buiten) 225x55x38cm, voldoende voor 6 paar ski's of 4 snowboards.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins üben - fibromassage
 webdesign